Thursday, October 29, 2009

ROHYPNOL dan PROGRESTEREX

Menurut laporan Polis seorang wanita telah dirogol oleh 5 lelaki
disebuah kelab malam di Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan.
Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati kejadian malam tersebut,
namun ujian mengesahkan bahawa beliau telah dirogol berulang kali dengan
kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex, sejenis pil
'mencuci' yang kecil. Dadah tersebut kini digunakan oleh perogol-perogol dan kemudian
'mencuci' mereka. Progesterex dibekalkan kepada para Doktor haiwan
untuk'mencuci'haiwan besar. Khabarnya Progesterex digunakan bersama Rohypnol,
sebagai dadah 'Dating' dan rogol. Apa yang mereka perlu lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan ingat apa-apa pun esok paginya, apa
yang berlaku kepadanya sepanjang malam tersebut. Progesterex amat senang larut dalam minuman, akan 'mencuci' agar simangsa tidak akan mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan siperogol tidak bimbang untuk perlu menjalani ujian air mani dan DNA
kemudian. Kesan dadah ini adalah K*E*K*A*L terhadap si mangsa. Prodesterex asalnya adalah untuk memandulkan kuda, Mana-mana wanita yang mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-BILA.

Si durjana boleh memperolehi dadah ini boleh mendapatkan dadah ini dari
pusat haiwan atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan akan digunakan
dengan berleluasa di kampus-kampus.

Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang anda kenali, terutama
teman wanita dan gadis remaja. Berwaspada apabila anda keluar, jangan
biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh orang yang anda percayai.

(takutnya ciksara dgr sume sal bnde nie..skang nie mcm2 boleh jd kan..wahai sahabat2 ku, jagalah diri dan nyawa anda)

6 comments:

✿ Cik Cimi said...

kejam nyer mreka nih.

Ries Lee said...

ermm...
dunia akhir zaman sarra...

Mr. J @ pengerindu.com said...

Jgn sesekali tinggalkan minuman anda di tempat yang terdedah. ok . bahaya.

tachycardia_21 said...

actually rohypnol used by doctor 4 anaestesy in surgery n also insomnia patient,this is not a new drug,sejak tahun 1974.,very popular di club2 malam,not truely tasteless,but a lil bit salty,ley ilang dalam ms sekejap dari badan,tapi slalu takes time bot 72hours,so,if ur feel like dizzy afta wake up,dun pee,take ur urine n send to hospital..bot progesterex is still a rumor,xde ubat yang ley sterile dan menyebabkan tak ley beranak secara total..no clue bot dis drug..cegah sng je..jgn clubbing..thanx

cHiK_SaRRa said...

so..cr unk mencegah..jgn clubbing..

Anonymous said...

malaysia bangsat!!!!!!!!!!!!!!1