Saturday, December 5, 2009

pRiNCeSS KeBaYa ConTeSt


"pRiNCeSS KeBaYa ConTeSt"

Syarat2nya..

  1. Contest ni terbuka kepada semua bloggers: (ciksara jg blogger kn)
  2. Dengan sukahati jadi follower wawa and add link blog wawa dalam bloglist korang.(suda2..da jd follower pon)
  3. Mesti letak banner contest di side bar blog korang, jangan lupa di link kan dengan link contest ni.(pon suda jgk)
  4. + 1 lagi syarat, peserta contest ni mesti berumur 17 tahun dan ke atas. (ciksara da ckp umor kayh)
  5. Sila upload SEKEPING SAHAJA gambar korang (gambar individu). Gambar lama pun boleh...Gambar tu tak kisah la korang nak pakai kebaya labuh ke, kebaya pendek ke, kebaya moden ke, kebaya nyonya ke, kebaya pahang ke, kebaya Indonesia ke…..apa-apa aje asalkan namanye kebaya….(bj nie taktahu la name dye ape)
  6. Pastu, story mory sikit pasal gambar tu & mention jenis kebaya yang korang gayakan.
  7. Entry tu mestilah guna tajuk ni

“PRINCESS KEBAYA CONTEST”


Princess kebaya tau…jangan letak nenek kebaya lakJ


  1. Lastly, tinggalkan komen di entry ni bagi memudahkan wawa jengah blog korang.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ok..sume done..now nx story mory plak yeh..
tgk macam besh je contest nie..so tanpa buang masa yang mmg tengah terbuang nie, ciksara pon dengan semangat nya ingin join contest yang dianjurkan olek cik wawa.nie la 1st time ciksara nx cube2 masok contest..mmg xpnh pon b4 nie..saje nx cube2 nasibkan..mn taw nasib menyebelahi plak.haha.


ok la..now nx storymory sal baju kebaya nie plak..baju nie diberi nama sebagai 'si pink kebaya'..datangnye dari bali, indonesia..dihadiakan oleh seorang kawan ciksara semasa beliau pergi ke bali..kawan ciksara 2 sgt baik hati memberikan baju ini kepada ciksara..terima kasih banyak2..rasenye baju nie baju kebaya pendek kot..sorilah ciksara xberapa taw jenis2 baju kebaya nie..hehe..gambar nie pula diambil semasa kenduri di rumah makcik..(sila ignore kn jejaka yang berada di belakang ciksara 2..dye mmg suka penyebok bile org nx pose)..haha..sori abg ijad..
kepada cik wawa,
diharapkan gambar ini dapat memenuhi kriteria yang dikehandaki iaitu KEANGGUNAN dan KESOPANAN..tp rase macam xde je kriteria 2..hehe
ok lah..diharapkan cikwawa terima la gambar ni ye..
sekiannye dari ciksara...

8 comments:

cheqna said...

semoga beroleh kejayaan ye..=)

wawa said...

salam kenal CiKSaRa.....

thanks ye join contest wawa...
syarat suma dh ok....
cantik kebayany..cra posing yg berdiri tu wawa kenal btol =)
suka posing cam tu gak haha
k good luck tau...tunggu result ye

Ries Lee said...

kemenangan dalam kocek dah kot.

SaYaCiKSaRa said...

cheqna;thankz ye..hehe
cikwawa;hahaha..wokei..da mmg owg pompuan suke posing mcm 2 kowt..haha
rieslee; haha..rmai ag arr yg comei2..hehe

Ms.Independant said...

cantek!
Bole menang ni!

;)

ema said...

cantikkk kebaya ciksara tuh . ema suka gilerr ! (: lagi2 time posing berdiri tuh .

xiao jiang yap said...

memang ayu cik sara tampil dgn kebaya,kelihatan syok habis,aduhhhhhh sukanya......

xiao jiang yap said...

memang ayu cik sara tampil dgn kebaya,kelihatan syok habis,aduhhhhhh sukanya......