Saturday, January 23, 2010

plz...juz go!!!!

ciksara terasa sangat2 berapi skang lps membaca sorang pompuan yg tataw malu pnye blog..giler berapi cz ciksara taw bnde 2 mmg dituju khas tok ciksara..mmg aku follow je blog ko cz aku taw ko mmg sure2 akan maki2 aku then dok ckp sal 'syg' ko 2..pehal ko pompuan??mmg ko nx cr pasal nan aku ke?pe ag yg aku kaco hidup ko??ko ckp sikit..bkn ko ke yg kaco hidup aku dl?bkn ko ke yg mulekan dl?bkn ko ke rampas dye dari aku?bkn ko ke yg kaco hubungan kitowg..bkn ko ke yg mule2 buat aku sakit ati?bkn ko ke yg mule2 buat aku rs nx mati?bkn ko ke yg jd punce buat aku sedeyh bile dye tinggal kan aku???dan ko jgk yg rosakkan hubunagn aku nan dye..ko taw x???da arr ko rampas org yang aku sayang..dan2 plak ckp aku menyebok..ko mmg nx mati kan pompuan..ko slh org arr nak cr pasal pon..nan aku ko nx gado??on jer..even slame nie aku diam, xbererti aku xkesah bodoh!!ko arr giler..ko nx sgt jmpe aku?aku on je..meh sini kite jmpe..ko igt aku tkt ke??plz arr..betina cm ko nie mmg cam haram!!!ko nx sgt kat jantan 2 pg arr..ko syg sgt kat jantan 2 ann..aku xhingin arr gado sal jantan..da jantan 2 xpilih ko..padan arr muke ko..yg ko nak sound2 aku ckp aku kco hidop ko asl?plz arr..aku da eppy nan idop aku skang..xkesah la ko nx benci aku pon..xmati arr weh..juz go..aku xmo taw da sal ko...betina sial!!!

(sowi..ciksara xpenah nx maki org mcm nie b4 nie..tp betina 2 yg buat ciksara rs nx maki2..Tuhan, moga kau ampunkan umatMu ini..)

5 comments:

huhu said...

sape la pmpn 2 ek?????? x hbs2 wat cik sara marah.... saba byk2 k...

Zack said...

sape die tuh??mane blog die??

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

hohoh ignore jer org mcm tuh.

ezy eizyanie said...

sabar sara~
wat xtahu jew~
org mcm tu jgn dlayan

SaYaCiKSaRa said...

nie blog betina 2..
http://noraini-bilahatiberkata.blogspot.com