Monday, March 1, 2010

ini untuk kau..sahabat aku..yang aku sayang!!!


#1 (ini untuk kau..'A')
aku sayang kau..sgt sayang kau..kau la sahabat aku dr dl sampai skang..slalu kite share problem sesame..penah kan kite nanis sesame..ko ingat???dari yang kecik sampai la yang besar..kau sorang je tahu ape masalah aku..sume sal aku..tapi nape ntah skang nie kite makin renggang..klu aku ade wt salah kat kau..aku mintak maaf sgt3 kayh..dr hujung rambut sampai hujung kaki..aku tahu kau mungkin byk terasa nan aku..tapi tak bermakna aku juga tak terasa nan kau..ok..mungkin silap kita..terasa hati tapi tamau bagitahu..mungkin aku juga bukan sahabat yang baik untuk kau..aku cuma tamau kacau kau nan sahabat2 kau yang lain..aku mintak maaf sekali lagi..aku harap sangat yang kite leh jadi macam dulu..seriously..aku sgt sayang kat kau..kau tahu..ape yang lepas..harap kite ubah..thankz coz kau sudi jadi sahabat aku dari dulu sampai sekarang..luv u so much...(aku nanges sambil tulis..:p)

#2 (ini untuk kau..'N' dan 'F')
kite kenal tyme skolah menengah..budak baru blajar..kite kn..haha..kite rapat giler2..ingat??otak giler2..along, angah and adik..juga kita..penoh suka dan duka..hahaha..macam2 berlaku..penah kene aim nan sinior..kita jugak..dak wanted..pon kite..hahaha..mmg xboleh lupa kenangan dulukala.. dating nan abang angkat masing2 pas study kt DM(i2 yg xbole bla)..kite gak..penah kantoi nan warden..kite jgk..sume la kite buat..best2..pengalaman..haha..pas2 sorang pindah..tinggal aku nan 'N'..ala..gado 2 bese la kn3???hehehe..tp i2 la yang buat kite lbih rapat..mmg sayang kat korang..walau skang nie masing2 jaoh..tak bererti kita xrapat lg kan..tak penah aku lupe korang..sangat besh nan korang...

#3rd..ini untok kau..'F'
hoi kawan..kite knal da lmekn..sejak dari form 1 ag..rapat..mmg rapat..hehehe..suke kwn nan kau..orang2 nie suke gosip2 sal kite ann..ckp kite kapel..hoho..so funny..xkan la kite nx kapel pak kan..mn boleh..kite sahabat..sahabat xboleh kapel2..hikhik..aku ingat lagi..ko penah gadoh nan sorang 2..ko xbagi aku kwn nan dye coz orang ckp dye jahat..thanx la kawan cz ko protect aku...hahaha..igt bile mase kite xrapat..lepas ko pnah ckp sumtg kat aku...kan aku penah cakap..sahabat tetap sahabat smpai bila2..xboleh lebih2..nasib baik ko paham kan..hahaha.then setaun 2 kite jrg da borak2..mungkin masing2 busy..kan...alhamdulillah smpai skang pon kite tetap sahabat...even masing2 da berpunya tak bererti kita xboleh jadi sahabat...

#4 (ini untuk 'A' and 'N')
hai 'A'..hai 'N'..kamu juga sahabat saya..hahaha..igt la bile masa kita rapat??stat dr class addmath..kn3??hehehehe..then kite teros rapat sampaila skang..igt xbila kite ade prob yang sama..mmg mcm xdiduga kn..hehe..tapi sara mmg eppy bila nan korang..kita slalu bertiga..besh2..even uma kite kat area cini2 je..tp kita da jarang jumpe..masing2 study jaoh..juz sara je yang study kt sini..hehe..apepon korang mmg kawan terbaik sara..luv u korang..!!!


act..korang sumer sahabat ciksara..ciksara sangat sayang korang..thakx cz sudi jadi sahabat ciksara walaupon ciksara tahu yang ciksara nie bukan la sahabat yang terbaik pon...huhuhu..kalaulah ciksara ade menyakitkan hati kalian, ciksara mintak maaf sangat2..
lastly..i luv u'll so much..!!!!

2 comments:

b!Ntang said...

sahabat..
frenz are everythin..
tanpa sahabat spa la kita kn???
da mmg asam garam sahabat klu ada gado2..
gado2 2 la mmbuatkn kita lgi menghargai persahabatan...

kekadang kita xsedar yg kita telah menyakiti hati seorg sahabat yg sentiasa ngn kita..kn??
tp..sahabat sentiasa bersama kita...

SaYaCiKSaRa said...

betol2..kadang2 gado nie la yang buat kita makin rapat..
sahabat tempat suka dan duka..
=)