Friday, October 1, 2010

UPDATE

BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM....


Dengan ini saya, CIKSARA ingin mengumumkan bahawa SAYA sebagai pemilik tegar blog ini ingin meg'update blog kesayangan ku yang sudah menjadi hutan sekunder..haha..
kasihanlah blog kesayangan ni kan..lame betol ciksara tak menjenguk blog ini..apetah lagi men'updatenye..dekat 2bulan jugak la..puasa n raya punye entry pon ciksara xpost..huhu..xpela..insyaallah panjang umur, pospone untuk entry taun depan ye..hee~~sebenarnya, seakan sudah terlupa akan blog ini..sebabnye???terlalu lah busy dengan pelbagai kerja dan tugasan..(kununnye)..lagi2 idop da bahagia skang ni, sume benda nx buat pon terasa  lupa je..dulu2 mula2 buat blog ni pon sebab bosan..kesunyian la kununnye..hikhik..post kesedihan kan cini..kirenye leh la lepas rasa sedeyh 2 kat blog..release la kononnye..cam klala je kan..tapi bila da bahagia, teros lupe kat blog ni..ape punye orang la ciksara ni..kasihan blog kesayanganku..hee..xpe2, even da bahagia pon, pazni ciksara akan post entry yang bahagia2 pulak okeh..hehe..=)
haaa..cukup la kot..

still dalam bulan SYAWAL lagi kan..Blom terlewat lagi ciksara nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua..


okehlah.cukup sampai disini saja kemengarutan ciksara di dalam entry kali ini...
esok ciksara sambung lagi okeh..=)
insyaallah hari-hari yang seterusnya akan lebih menarik..=)

p/s: cheqim..i luv u..hehehe=)


3 comments:

Miss Aleeya said...

haha. sayang sis aleey tade ke.
asyik kim je dapat. hikhik.

CiKSaRa said...

hahaha..sayang unk sis ea??entry akn dtg lah...hikhik

Miss Aleeya Maison said...

haha. okey sara. hikhik