Tuesday, May 3, 2011

TAK FAHAM!!!!

lama sudah aku tak m'updated blog ini..buat seketika aku memang suka memencil kan diri..jadi macam kera sumbang, macam orang bodoh..eh, silap...bukan jadi macam orang bodoh..cuma nak cari ketenangan diri.hahaha..kononnye..tapi ada hikmahnya bila kita menyendiri ni..banyak sangat yang kita akan fikir..tentang kelemahan diri, kealpaan diri, tentang masa silam yang membuat kita rasa menyesal tentang hari semalam..dan dari situlah kita akan memperbaiki segala kelemahan yang ada untuk menempuhi hari esok yang mendatang..dalam masa yang sama, kita dapat tengok gelagat manusia di sekeliling kita..baru lah aku perasan macam- perangai manusia yang wujud di sekeliling aku...ada yang tengah happy dengan kekasih hati, ada yang complicated, ada pulak lah yang tikam kawan dari blakang...pelik sungguh manusia( tapi aku pon manusia jugak)..


macam budak ni.muke annoying je.
-esok aku sambung story-

2 comments:

ツ Cik ZatiL Iwani said...

huhuu..akak pon tak paham dgn dunia skrg..mcm2 kan?

Sara Zainal said...

sangat macam2 la sis..nantikah alkisah duniawi dr sara ok..hehe