Tuesday, September 8, 2009

Ending yang xeppy


tataw
macamane nak luahkan rase hati sekarang nie..tuhan je taw ape yang aku tengah rasa..cuma lirik lagu nie je kot yang sama pe yang daku tengah rasa skang nie..umm..jom layan...


(salam untuk kekasih-nadia)

di sebalik kalbu yang semakin layu terbenam rasa rindu terkunci suara hati tiada siapa tahu dimanakah kasih tak seperti dulu Kata kau sayangkan ku benarkah itu walau kehadiranku hanyalah sementara bukan salahmu sayang kira kau jatuh cinta akan ku pergi jauh takkan kembali salam maaf permisi ku undur diri kini ku bersara dengan langkah baru menyisih luka ini kekasih sekeras aku terhiris kerna kamu ku tinggalkan cinta kisah yang berlalu kisah kenangan kita hanya kau tahu walau kehadiranmu bagaikan menghiasi bukan caraku sayang harap engkau mengerti pemergianku ini tak ku relai salam maaf permisi ku undur diri

(shima-setelah aku kau miliki)
Mereka lihat ku tersenyum Gembira bagai tiada duka Begitu indah dipandangan Tapi hatiku keretakan bagai sinar Purnama terang yang terbakar Setelah aku kau miliki Mana janjimu yang sejati Segala bagai kiambang Zahirnya nampak berkembangan Akar tak jejak di dasaran Terluka cintamu itu Jelmaan yang mendatang Meragut menggoda Membenam binasa cinta Aku di genggaman Engkau lepaskan Kerna memburu khayalanmu Yang menjanjikan Rembulan keribaanmu Engkau kehancuran Tidakku mampu membencimu Biarpun cuba ku lepaskan Tapi rantaimu mengunciku Di kota cinta jelmaanmu tidakku rela dibinasa bersama hayalan itu..

hmm..hatiku luka kembali..selama 4 tahaun dengan dia..mensia-siakan hari2 yang lepas..mengambil begitu banyak masa tuk melupakan...akan ku cuba sedaya yang mungkin kerna Tuhan ada disisi..ada hikmah disebalik yang berlaku berharap tuk bahagia menjelma dihari depan.. mengambil masa yang ada, tuk memperbaiki kelemahan diri menjadi seorang yang tabah..insyaallah...



4 comments:

Ameeza Adailami said...

u...saba ea...anggapla takde jodoh...
things happen hv a reason
doa bnyk2 ea...
believe in ramadhan miracle.. ;)

Azrie Ghazali said...

sabar yer...
x der jodoh tu...
dan jgn lupa Allah dah tentukan jodoh yg terbaik untuk kite...
so, byk2 kan bersabar k.. :)

cHiK_SaRRa said...

umm..mmg sgt2 tga bersabar..

UcU mAnjA said...

Salam tuan umah
Thanks sudi masuk dan follow blog Ucu, Ucu dah follow blog kamoo balik.

So semoga happy selalu yo,
Bunyi gaya mcm tengah bahagia.
Moga kekal ke jinjang pelamin yo!